Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Duy Beni 5. bölüm tek parça izle! Duy Beni son bölüm izle kesintisiz!
        1

        Yaz döneminin beğenilerek izlenen dizisi Duy Beni, dün akşam Star Tv ekranlarında izleyici ile buluştu. Senaryosunu Makbule Kasif'in kaleme aldığı ve Süreç Film imzalı dizinin son bölümü oldukça heyecanlı geçti. Peki, Duy Beni 5. bölümde neler yaşandı. İşte haberimizin ayrıntıları...

        DUY BENİ 5. BÖLÜM ÖZETİ

        Ekim'in zorbaların maskesini düşürmek için kurduğu oyun, Kanat'la fotoğrafının yayınlanmasıyla bozulur. Ekim kendi oyununda yenilirken Leyla'nın bu fotoğrafı görmesiyle ikilinin arasına uçurum girer. Ekim'le Kanat ayrı ayrı fotoğrafı yayınlanan peşine düşerken, Leyla hem Ekim'e hem Kanat'a öfkelidir.

        2

        DUY BENİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

        İstanbul'un orta mahallerinden birinde sıradan bir hayat yaşayan lise öğrencisi Ekim'in hayatı, gözünün önünde gerçekleşen trajik bir kazasıyla alt üst olur. Ekim'in kazaya dair hatırladığı tek şey şöförün yüazündeki maske ve yerde kanlar içinde yatan arkadaşı Leyla'dır.

        3

        DUY BENİ DİZİSİNİN OYUNCULARI

        Duy Beni dizisinin oyuncuları arasında; Berk Hakman, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Durul Bazan, Murat Daltaban, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Feride Çetin, Aytaç Uşun, Alper Atak, Bedia Ener, Hamdi Alp, Utku Coşkun, Taha Bora Elkoca, Gökçe Güneş Doğrusöz, Jasmin Berkiş, Yeliz Akay, Cemre Özşişman, Dilara Sümbül ve İbrahim Yıldız yer alıyor.

        Haberi Hazırlayan: Stajyer Ata

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ