Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Galatasaray PSG maçı saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi Galatasaray'ın PSG maçı muhtemel 11'i! (GS PSG) - Futbol Haberleri
        1

        Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi vizesi alabilmek adına PSG deplasmanında kritik bir mücadeleye çıkıyor. Başkent Paris'teki Parc des Princes'de oynanacak maç TSİ 23.00'te başlayacak. Karılaşmayı Romanya Futbol Federasyonundan hakem Istvan Kovacs yönetecek. Müsabaka beIN Sports'tan yayınlanacak.

        2

        A Grubu'nda oynadığı 5 maçta 2 beraberlik, 3 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı takım, 2 puanla son sırada yer alırken Avrupa Ligi biletini alabilmesi için PSG'yi yenmesi ve Club Brugge-Real Madrid maçında da ev sahibi Belçika ekibinin kazanamaması gerekiyor.

        3

        5 EKSİK VAR

        Galatasaray'da 5 futbolcu sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Sofiane Feghouli, Ryan Babel, Florin Andone, Adem Büyük ve Christian Luyindama, PSG müsabakasında sahadaki yerini alamayacak.

        4

        Sarı-kırmızılılarda sakatlıkların arttığı son dönemde Süper Lig karşılaşmalarında forma giyen futbolcular Jimmy Durmaz, Taylan Antalyalı, Ahmet Çalık ve Emre Taşdemir ise UEFA'ya bildirilen listede bulunmuyor.

        5

        Paris'e eksik bir kadroyla ayak basan Fatih Terim, eldeki tek santrfor olan Radamel Falcao'nun henüz hazır olmadığıı basın toplantısında dile getirirken Kolombiyalı yıldızı ilk 11'de başlatmayı düşünmüyor.

        6

        ÖNCE DURDUR SONRA VUR!

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre Fatih Terim, Paris'te gerçekleştirilen son çalışmada ilk etapta güvenliği ele aldı. Yıldızlarla dolu bir kadroya karşı maçın ilk bölümünde PSG'nin baskısını kırmayı amaçlayan Galatasaray, sonraki bölümlerde ise golü düşünecek.

        7

        Grubu lider tamamlamayı garantileyen PSG karşısında mücadeleci bir oyun bekleyen tecrübeli çalıştırcının oyuncularıyla yaptığı görüşmelerde henüz biten bir şeyin olmadığını dile getirdiği, kazanmaları halinde büyük bir iş başaracaklarını belirttiği öğrenildi.

        8

        EMİN BAYRAM SÜRPRİZİ!

        Şampiyonlar Ligi ve ligde üçlü savunmayla çıktığı maçlarda oyun olarak nispeten beğeni toplayan Galatasaray'da Fatih Terim, PSG deplasmanında da üçlü savunmadan oluşan bir kurgu planlıyor.

        9

        Tecrübeli çalıştırıcının bu dizilimde sakatlığı bulunan Luyindama'nın yerine ise 16 yaşındaki genç futbolcu Emin Bayram'a forma şansı vermeyi planladığı kaydedildi.

        10

        Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk profesyonel maçına çıkan ve Tuzlaspor mücadelesiyle Fatih Terim'den geçer not alan Emin Bayram, PSG karşısında sahaya ilk 11'de çıkabilir.

        11

        Sakatlığı atlatmasına rağmen fiziksel açıdan henüz 90 dakikayı kaldırabilecek kapasiteye gelmeyen Radamel Falcao ise Galatasaray'ın kulübedeki gücü olacak. Kolombiyalı yıldız, rakip savunmanın yıprandığı anların ardından oyuna girecek.

        12

        Üçlü savunmanın önünde kalabalık bir orta saha kurgusuyla sahaya çıkacak olan sarı-kırmızılılar önde ise Ömer Bayram ve Younes Belhanda'yla gol arayacak.

        22

        ÖMER BAYRAM

        23

        YOUNES BELHANDA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ