Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri! - Futbol Haberleri
        1

        Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu ikinci sırada tamamlayan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için ön eleme oynayacak.

        2

        Devler Ligi'nde ön eleme biletini cebine koyan sarı-kırmızılıların organziasyona hangi turdan dahil olacağı konusunda ise iki ihtimal bulunuyor.

        3

        Galatasaray'ın kaderini, İspanya'nın Villarreal ile İngiltere'den Manchester United ekiplerinin karşı karşıya geleceği UEFA Avrupa Ligi finali belirleyecek.

        4

        26 Mayıs Çarşamba Polonya'nın Gdansk şehrinde oynanacak Avrupa Ligi finalini Manchester United kazanırsa Galatasaray bir eleme turu eksik oynayacak.

        5

        UEFA Avrupa Ligi'ni Villarreal'in kazanması durumunda ise İspanyol ekibi LaLiga'da Şampiyonlar Ligi bileti alamadığı Devler Ligi'ne ön elemeden katılım gösterecek.

        6

        Bu nedenle Galatasaray, ikinci ön eleme turundan Devler Ligi'ne dahil olacak. 3 tur geçerek Şampiyonlar Ligi gruplarna katılmayı hedefleyecek.

        7

        Galatasaray'ın iki ön eleme turu için kesinleşen dokuz muhtemel rakibi var. Hafta sonu Avrupa'da maçların tamamlanmasının ardından Galatasaray için belli olan rakip sayısı 4'ten 9'a çıktı. Bu rakipler arasına Danimarka'dan 1 takım daha katılacak.

        8

        KESİNLEŞEN MUHTEMEL RAKİPLER

        İKİNCİ ÖN ELEME TURU

        Galatasaray, organizasyona ikinci ön eleme turundan dahil olursa bu turda seribaşı olmayacak. Muhtemel rakipleri ise şöyle:

        9

        Celtic

        16

        Spartak Moskova

        17

        Monaco

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ