Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Galatasaray Konyaspor maçı kadrosu belli oldu - Tolga Ciğerci Konyaspor maçında oynayacak mı? - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Süper Lig'in ilk 7 haftasında yenilgi yüzü görmeyen ve lider durumda bulunan Galatasaray'ın 8. haftada oynayacağı Atiker Konyaspor maçı kamp kadrosu belli oldu. Sarı-kırmızılılarda sakatlığı bulunan milli futbolcu Tolga Ciğerci kadroya alınmadı. Milli Takım'da sakatlığı gerekçesiyle İzlanda maçında kadrodan çıkarılan Serdar Aziz ise kadroda yer aldı.

        Sarı-kırmızılıların kamp kadrosu şöyle;

        Fernando Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, Batuhan Şen, Martin Linnes, Cedric Carrasso, Bafetimbi Gomis, Badou Ndiaye, Tarık Çamdal, Garry Rodrigues, Fernando Reges, Koray Günter, Iasmin Latovlevici, Jason Denayer, Sofiane Feghouli.

        TOLGA DERBİYE YETİŞECEK Mİ?

        Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yrd. Doç. Dr. Yener İnce, 25 yaşındaki orta sahanın Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışıldığını söylemişti. Tolga'nın tedavisinin planlanan şekilde devam ettiğini anlatan İnce, "Bizim 'ağırlıksız ortam koşusu' dediğimiz, yani direkt olarak normal bir zeminde değil de havuz içi ya da özel bir cihazla yapılan koşu var. Tolga da bunu uyguluyor. Reaksiyonları gayet iyi gidiyor. Konyaspor maçı için teknik ekiple de görüşeceğiz. Onların da fikrini alacağız. Bu maçtan ziyade daha önce de belirttiğimiz gibi bir sonraki (Fenerbahçe) mücadele için hazırlamaya çalışıyoruz. Öngördüğümüz program devam ediyor, durumu iyi gidiyor." diye konuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ