Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Galatasaray, şampiyonluk için MKE Ankaragücü karşısında! Galatasaray Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? - Futbol Haberleri
        1

        Lider Galatasaray, şampiyonluk için geri sayıma geçti...Sarı kırmızılılar, 36. haftada konuk olacağı Ankaragücü'nü yenmesi halinde ligde 23. şampiyonluğunu ilan edecek.

        2

        Süper Lig'de haftaya 79 puanla lider giren sarı-kırmızılı takım maçtan galibiyetle ayrılması halinde, diğer müsabakaların sonuçlarına bakılmadan, 2022-2023 sezonunun bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.

        3

        Galatasaray, MKE Ankaragücü maçında puan yitirmesi durumunda ise 5 puan önünde bulunduğu ikinci sıradaki Fenerbahçe'nin sahasında Fraport TAV Antalyaspor'a puan kaybetmesini bekleyecek.

        4

        Sarı-kırmızılıların puan kaybı yaşaması, Fenerbahçe'nin ise kazanması durumunda ise şampiyonluk kupası, 4 Haziran'da Nef Stadı'nda yapılacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde sahibi bulacak.

        5

        Zorlu deplasmana mutlak üç puan hedefiyle çıkacak olan Galatasaray'ın kadrosu da şekillenmeye başladı. Teknik direktör Okan Buruk'un son haftalarda kazanan kadroyu bozmayı düşünmediği öğrenildi.

        6

        ALTI FUTBOLCU SINIRDA

        Galatasaray'da kırmızı kart cezalısı olan Nicolo Zaniolo, MKE Ankaragücü maçında forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı takımda ayrıca maç öncesinde 6 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

        16

        MERTENS

        17

        KEREM

        18

        ICARDI

        Haberi Hazırlayan: Çağatay Çelik

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ