Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray son dakika transfer haberleri! Fatih Terim onu istiyor: Diagne'de sıcak gelişme - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmanın peşinde! Avrupa'da başarı hedefleyen sarı-kırmızılılar gözünü orta sahaya dikti!

        2

        Ever Banega'da mutlu sona ulaşamayan ve o bölgeye Jean Michael Seri'yi alan Galatasaray'da Fatih Terim yönetimden Victor Wanyama'yı istedi!

        3

        Galatasaray, Wanyama için Tottenham'la görüşürken oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak için lk teklifini sundu.

        4

        Başta West Ham United olmak üzere Premier Lig ekiplerinin de ilgisi olan Kenyalı yıldızın Şampiyonlar Ligi nedeniyle Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

        5

        SCHNEIDERLIN 'EVET' DEDİ!

        Galatasaray'ın Fernando'nun yerine düşündüğü ikinci isim Morgan Schneiderlin ise sarı-kırmızılılara 'Evet' dedi!

        6

        Marco Silva tarafından kadroda düşünülmeyen ve Fabian Delph transferi sonrasında forma şansı iyiden iyiye azalan Schneiderlin için Everton'la masaya oturan Galatasaray, İngiliz ekibine teklifini sundu.

        7

        Galatasaray'ın Everton'a 1 milyon Euro'luk bir kiralama teklifi sunduğu, mavi-beyazlıların ise bu meblağı düşük bulduğu öğrenildi.

        8

        Sarı-kırmızılıların Wanyama'da mutlu sona ulaşamaması durumunda Everton'la bir kez daha masaya oturacağı ve "Kulübümle anlaşın, ben gelirim" diyen Schneiderlin için teklifini yükselteceği kaydedildi.

        9

        SCOUT'LARIN ÖNERİSİ OREL MANGALA

        Marcao ve Luyindama transferleriyle beğeni toplayan scout ekibi, orta saha için öneride bulundu! Galatasaray'ın Wanyama ve Schneiderlin'i bitirememesi durumunda Stuttgart'tan Orel Mangala için harekete geçeceği öğrenildi!

        10

        Anderlecht altyapısından yetiştikten sonra Borussia Dortmund altyapısında da bir süre kiralık olarak oynayan ve 2017 yazında Stuttgart'a transfer olan Mangala, geçen sezon 2. Bundesliga'da Hamburg formasıyla boy gösterdi.

        11

        29 maça çıkan 21 yaşındaki futbolcu 2 asist yaparken Almanya Kupası'nda da 5 maçta 1 gol 3 asistle oynadı.

        12

        Ön liberonun dışında merkez orta sahada da forma giyebilen Mangala için Fatih Terim'in de onay verdiği belirtildi.

        13

        MBAYE DIAGNE'DE SICAK GELİŞME!

        Transferde sattığı kadar alabilecek olan Galatasaray'ın gelir beklediği Mbaye Diagne'de sıcak gelişmeler yaşandı!

        14

        Suudi Arabistan ekibi Al-Nasr'ın Diagne için yeniden devreye girdiği, sarı-kırmızılılarla bir kez daha temas kurdukları öğrenildi!

        15

        Daha önce Galatasaray'a 13 milyon Euro öneren ve sarı-kırmızılılardan ret yanıtı alan Al Nasr'ın bu transfer için 15 milyon Euro'yu gözden çıkardığı öne sürüldü!

        16

        Galatasaray'ın ise Diagne için 15 milyon Euro'nun yanında bonuslar talep ettiği öğrenildi.

        17

        Suudi Arabistan temsilcisi Galatasaray dışında Senegalli santrforu ikna etmek için de büyük çaba harcıyor!

        18

        Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen ve Suudi Arabistan'a gitmeyeceğini daha önceden dile getiren Diagne için Al-Nasr yöneticilerinin dün gece Afrika Kupası finalinin oynandığı Kahire'ye gittikleri iddia edildi.

        19

        FALCAO İÇİN YOĞUN UĞRAŞ

        Galatasaray'ın Mbaye Diagne'nin satışından sonraki ilk hedefi olan Radamel Falcao'yu ikna turları devam ederken sarı-kırmızılılar diğer bir yandan Monaco ile de pazarlıklara devam ediyor.

        20

        Geçen sezon küme düşmeme mücadelesi veren ve yeniden yapılanmaya giden Monaco'da teknik direktör Leonardo Jardim, "Falcao'ya saygı duyuyoruz ancak şu anda daha mücadeleci oyunculara ihtiyacım var" diyerek Kolombiyalı yıldızın ayrılığına yeşil ışık yakmıştı.

        21

        Monaco'nun maaşında indirime gitmesine rağmen Falcao'yu kadroda düşünmediği öğrenilirken Galatasaray'ın Fransız ekibini Kolombiyalı yıldıza bonservis bedeli ödemeden transfer etmek için ikna turları yaptığı kaydedildi.

        22

        'YENGE'YE MESAJ YAĞMURU!

        Kolombiya basınına hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili konuşan Falcao "Bazı yakınlaşmalar oldu ancak daha fazla bir şey söyleyemem. Bir süre daha Avrupa'da oynamayı düşünüyorum. Kızlarımın eğitim alacakları yere de eşimle birlikte karar vermeliyim" demişti.

        23

        Galatasaraylı taraftarlar, Falcao'nun eşi Arjantinli şarkıcı Taron’un sosyal medya hesabında yer alan son fotoğrafının altına ‘Yenge Come to G.Saray’ ifadelerini kullanarak binlerce mesaj attı. Taron’un bu mesajların bazılarını beğendiği de görüldü.

        24

        SAMATTA'DA FARK 1 MİLYON EURO!

        Star'da yer alan habere göre Galatasaray, Samatta transferi için tüm şartları zorluyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in Diagne’nin satılması durumunda mutlaka alınmasını istediği Tanzanyalı oyuncu için kulübü Genk daha önce 10 milyon Euro bonseris bedeli talep etmiş, Sarı-Kırmızılı yönetimin alternatif olarak düşündüğü kiralama formülüne hayır demişti.

        25

        Bu gelişmeler üzerine durum değerlendirmesi yapan Galatasaray yönetimi, satılması halinde Diagne’den gelecek paranın bir bölümünü burada kullanarak rakamı 8 milyon Euro'ya kadar yükseltti. Ancak Sarı-Kırmızılılar bu rakamın bir kısmını peşin verirken kalanı için de 4 taksitte ödeme yapabileceklerini Gentli yöneticilere bildirdi.

        26

        Belçikalılar’ın ise 10 milyon Euro'dan 1 milyonluk bir indirime gittikleri, taksit teklifine ise fazla sıcak bakmadıkları ifade edildi. Galatasaray’ın son sözünü söylemek için Diagne transferini beklediği, bu durum netleştikten sonra kartlarını daha açık bir şekilde oynayabileceği vurgulandı.

        27

        YAREMCHUK DA LİSTEDE!

        Aslan'ın golcü adayları arasında yeni bir isim daha katıldı. Ukrayna basınına göre Sarı-Kırmızılı takım, Gent’te forma giyen Roman Yaremchuk için harekete geçti. Ukraynalı oyuncunun menajeri ile görüşen Galatasaray’ın Yaremchuk’un olumlu cevap vermesinden sonra kulübü ile de görüşmelere başladığı ifade edildi.