Galatasaray taraftarı, Fernando Muslera'yı "Büyük kaptan" olarak çağırdı
Öte yandan Galatasaray Sportif AŞ Futbol Direktörü Cenk Ergün de Selçuk İnan'la ilgili olarak açıklama yapan isimlerdendi ve sarı-kırmızılı yönetici şunları söyledi;
"Selçuk İnan ülke futbolunun en tecrübeli oyuncularından biri. Çok büyük şampiyonluklara, zaferlere şahit oldu Galatasaray'da. Galatasaray'a kendini adamış bir oyuncu, takımın önemli parçalarından biri."
Kariyerini Barcelona'da sürdüren Galatasaray'ın eski kaptanlarından Arda Turan da milli futbolcuya destek verenler arasındaydı.
23 Ağustos'ta kişisel Instagram hesabından paylaşımda bulunan Arda, Selçuk İnan'ın Galatasaray'ın kazandığı son 10 kupada önemli paya sahip olduğuna değinmiş ve şunları söylemişti;
"Onu sevmeyebilirsin, kötü mü oynadı, evet bence de biraz. Ama kardeşim ne oluyor? Ne olmuş bize..."
"Şu dördüncü yıldızı ilk biz takalım' diyen biz değil miydik? Son 10 kupayı bize kim kaldırdı, kimdi mimarlarından biri, ne oldu bizim vefamıza..."
"Biz hep kazanınca mı Galatasaraylıyız? Onu kalbimizden, hayatımızdan, formamızdan atacaksak bile saygıyla yapalım. Hak ettiği bu."
"Sadece birazcık saygı. 'Sana ne' deme bana. Senin gibi Galatasaray taraftarıyım, hakkım var."
"Senin bize küfür etmeye hakkın olduğu gibi... İyi ki varsın, iyi ki kaptanımız oldun. Ben Galatasaray taraftarıyım ve önünde hep saygıyla eğileceğim."