Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray transfer haberleri - Galatasaray, Dalbert'in peşinde - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sol bek mevkisi için kolları sıvadı ve kafasındaki ilk adayı İnter’den belirledi.

        2

        Gazete Habertürk'ten Erhan Telli'nin haberine göre; Juventuslu Asamoah’tan gelen olumsuz haberler üzerine alternatiflere yönelen tecrübeli teknik adamın, İnter’de forma giyen Brezilyalı yıldız Dalbert Henrique Chagas Estevao için harekete geçtiği öğrenildi.

        3

        Transferle ilgili olarak yaptığı açıklamalarda, Galatasaray’ın menfaatleri için kişisel dostluklarını da kullanacağını söyleyen Terim’in, sezon başında Fransa’nın Nice kulübünden 20 Milyon Euro’ya İnter’e transfer edilmesine karşın yeterince forma şansı bulamayan 24 yaşındaki oyuncuyu, uygun bir bedelle kiralamak istediği öğrenildi.

        4

        GELİRSE DÖRDÜNCÜ BREZILYALI OLACAK
        Şuan ki piyasa değeri 12 milyon Euro seviyesinde gözüken Dalbert için satın alma opsiyonu da gündeme alınacak.

        5

        Galatasaray hem sol bek hem de orta sahanın solunda oynayabilen Brezilyalı oyuncu transfer edilebilirse, Maicon, Fernando ve Mariano’nun ardından bu sezon transfer edilen 4. sambacı yıldız olacak.

        6

        SADECE ÜÇ KEZ GİREBİLDİ!
        Nice formasıyla geçen sezon 38 maça çıkıp 4 gol atan Dalbert, İnter’de uyum problemi yaşadı ve ikinci plana itildi.