Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray transfer haberleri - Galatasaray, Emre Mor'u ikna etti - Galatasaray Haberleri
        1

        Devre arası transfer döneminde ilk olarak bonservis ödemeyeceği oyunculara yönelen Galatasaray, İspanya’nın Celta Vigo takımında top koşturan Milli futbolcu Emre Mor’u gündemine aldı.

        2

        Gazete Habertürk'ün haberine göre, teknik direktör Fatih Terim’in A Milli Takımı çalıştırdığı dönemde ilk kez Ay-Yıldızlı formayı teslim ettiği genç yeteneği kadrosunda görmek istemesi üzerine harekete geçen Sarı-Kırmızılılar’ın, İspanyol ekibiyle dirsek temasına girdiği öğrenildi.

        3

        Celta Vigo’da bu sezon 14 maçta görev almasına rağmen bunların sadece 3’ünde ilk 11 başlayan Emre’nin de daha fazla forma şansı bulabileceğini düşündüğü Galatasaray’a gelip eski hocası Fatih Terim’le çalışmaya sıcak baktığı bildirildi.

        4

        Menajeriyle temasa geçtiği milli yıldızı ikna eden Cimbom’un, İspanyol ekibiyle de görüşmelere başladı.

        5

        CELTA VİGO OLUMLU BAKIYOR
        Sezon başında 13 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek satın aldığı Emre Mor’u parlatmak isteyen Celta Vigo’nun da bu teklife olumlu yaklaştığı öğrenildi.

        6

        21 yaşındaki oyuncuyu ilk olarak sezon sonuna kadar kiralamak isteyen Galatasaray yönetimi ise sezon sonunda yeniden Emre için İspanyollar’la masaya oturmayı planlıyor.

        7

        Celta Vigo’da 14 maça çıkan Emre Mor, 1 gol kaydetti

        8

        SİNAN GÜMÜŞ İÇİN GÖZTEPE'YE RET CEVABI
        İgor Tudor döneminde fazla forma şansı bulamayan Sinan Gümüş’ü takıma kazandırmak isteyen Fatih Terim, genç oyuncunun ayrılmasını istemiyor.

        9

        Birçok kulübün yakından takip ettiği 24 yaşındaki kanat oyuncusundan faydalanmak isteyen Terim’in, Sinan için son olarak Göztepe’den gelen kiralama teklifini de kabul etmediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ