Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray transfer haberleri son dakika - Kwadwo Asamoah Galatasaray - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray’ın sezon başında kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ettiği ancak Juventus’un son dakikada vazgeçmesiyle transferi suya düşen Kwadwo Asamoah konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

        2

        Gazete Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre, teknik direktör İgor Tudor’un, uygulamak istediği 3’lü savunma sisteminin sol kanadında oynatmayı planladığı Ganalı yıldızı mutlak suretle takımında görmek istemesi üzerine harekete geçen Özbek yönetimi, oyuncuyla her konuda anlaşma sağladı.

        3

        Sezon sonunda Juventus’la sözleşmesi sona erecek olan Asamoah da Cimbom’a gelmek istiyor.

        4

        29 yaşındaki oyuncusunu bedelsiz olarak göndermeyi düşünmeyen İtalyan devi ise kontrat uzatmak istemeyen Asamoah’ı, az da olsa bir miktar parayı kasasına koymak için satmaya sıcak bakıyor.

        5

        Ancak hem Galatasaray cephesinin hem Juventus’un hem de oyuncunun istemesine rağmen yabancı kuralının 2019’un sonunda sınırlandırılacak olması Özbek yönetiminin elini kolunu bağlıyor.

        6

        YÖNETİM KARARSIZ

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2019 sonrasını işaret etmesinin ardından transfer politikasını yerli oyuncudan yana kullanan Aslan’da 9 yabancının sözleşmesi 2020 ve sonrasında bitiyor.