Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Tudor'la büyük maç kazanamıyor - Galatasaray Başakşehir'e 5-1 yenildi - Tudor'un büyük maç karnesi - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray, Süper Lig'in 12. haftasında Medipol Başakşehir'e deplasmanda 5-1 mağlup oldu. Sarı-kırmızılı takım, ligdeki önemli rakiplerinden Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir ile oynadığı son 14 karşılaşmada galibiyet göremedi!

        2

        Galatasaray, 2015-2016 sezonunun 22. haftasında, 21 Şubat 2016'da Trabzonspor'u 2-1 yendiği maçtan sonra söz konusu takımlar karşısında kazanmayı başaramadı.

        3

        Sarı-kırmızılı takım, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir ile oynadığı son 13 müsabakada, sahadan 9 mağlubiyet ve 4 beraberlikle ayrıldı. Bu karşılaşmalarda 8 gol kaydeden Galatasaray, kalesinde 26 gole engel olamadı.

        4

        Öte yandan Galatasaray, teknik direktör Igor Tudor yönetiminde Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir ile oynadığı 7 maçın 6'sını kaybetti, birinde berabere kaldı.

        5

        Galatasaray, Hırvat teknik adam döneminde Fenerbahçe ile yaptığı iki maçta birer beraberlik ve mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'de Medipol Başakşehir ile oynadığı son 4 müsabakayı ise kazanamadı.

        6

        Turuncu-lacivertli ekip karşısında son galibiyetini 2015-2016 sezonunun ilk yarısındaki maçta 2-0'lık skorla elde eden sarı-kırmızılı takım, daha sonraki 4 karşılaşmada 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik yaşadı.

        25

        "Galatasaray'ın başına SSK+akbil+asgari ücretli bir taraftar getirin, Tudor'dan daha iyi yönetir."

        26

        "Tudor bundan sonra takımı salon atletizm yarışına hazırlayacak ne de olsa koşu mesafesi önemli."

        27

        "Beyler Bayern Münih Carlo Ancelotti'yi kovdu Tudor mu kovulamaz?"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ