Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Valencia MAÇ SONUCU ve ÖZETİ - Onyekuru Aslan'a yetmedi! - Galatasaray Haberleri

        Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, La Liga'nın güçlü takımlarından Valencia ile karşılaştı.

        Fatih Terim maça; İsmail, Linnes, Donk, Maicon, Carole, Selçuk, Fernando, Belhanda, Feghouli, Rodrigues ve Gomis'ten oluşan 11'le başladı.

        Maçın 38. dakikasında Vezo'nun attığı golle Valencia öne geçti. İlk yarı 1-0 sona erdi.

        52'de Wass, skoru 2-0'a taşıyan golü kaydetti. 70. dakikada Galatasaray'ın yeni transferi Henry Onyekuru sahneye çıktı ve farkı 1'e indirdi. Maçta başka gol olmayınca Galatasaray, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

        Galatasaray, bu maçla birlikte İsviçre kampını bitirdi.

        TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI

        İsviçre kampının son hazırlık karşılaşmasında Sarı-kırmızılı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı. Tribündeki yerlerini alan Galatasaraylılar, başkan Mustafa Cengiz ve 2'nci Başkan Abdurrahim Albayrak ile bol bol fotoğraf çektirdiler.

        BAŞKANDAN PLAKET

        İsviçre'deki kampa dün geç saatlerde katılan Mustafa Cengiz karşılaşma öncesinde Freiburg başkanı Bruihart Heribert ve Türk İşadamı Gülali Tor'a üstünde Galatasaray arması bulunan plaket hediye etti. Cengiz ayrıca karşılaşma öncesinde Valencia Başkanı Anil Murthy ile basın mensuplarına poz verdi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ