Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde zabıta ekipleri iş yerlerinde denetim gerçekleştirdi.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri, yılbaşı öncesi ilçede denetimlerini sıklaştırdı.

        İlçedeki restoran, büfe ve kafelerde inceleme yapan ekipler, iş yerlerindeki temizlik, düzen, hijyen, gramaj ve etiket denetimleri gerçekleştirdi.

        Ekipler, vatandaşların iş yerlerinde gördükleri aksaklıkları ve eksikleri "Alo 153" hattına bildirmeleri uyarısında bulundu.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ekiplerin 7/24 denetim yaptığını belirtti.

        İş yerlerinde yapılan denetimlerle vatandaşların sağlığını korumaya çalıştıklarını aktaran Tahmzaoğlu, "Denetimlerin amacı, vatandaşlarımızın sağlığı, mutluluğu, huzuru, beslendiği gıdanın hijyenik ortamda hazırlanması ve vatandaşa sunulmasına dönük. Öncelikle 2023 yılının barış, mutluluk, huzur ve hayır getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler