Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'te polisin yaptığı aramada uyuşturucu madde ile yakalanan şahsın 2 ayrı araçtan yakıt hırsızlığı suçundan araması bulunduğu belirlendi.

        Edinilen bilgiye göre, Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu tacirlerine yönelik yürüttüğü çalışmalar sonucunda B.F. isimli şüpheli şahsa ait bir aracı durdurarak arama yaptı. Araçta ekipler 11,49 gram metamfetamin maddesi ele geçirirken, araç sahibinin ise 2 ayrı araçtan yakıt hırsızlığı suçundan yakalama emriyle arandığını tespit etti.

        Hırsızlara geçit yok

        Öte yandan polis ekipleri, Şehitkamil ilçesi Karşıyaka ve Çıksorut mahallelerinde 3 ayrı otodan hırsızlık, bisiklet veya motosiklet hırsızlığı ve Ankara ilinde iş yeri ve kurumdan hırsızlık suçlarından olmak üzere toplamda 6 ayrı hırsızlık olayından aranan A.Y.M. isimli şüpheli şahsı da yapılan detaylı araştırmalar sonucunda yakaladı.

        Her iki olayın zanlıları B.F. ile A.Y.M. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler