Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep’te uyuşturucu kullanan iki genç hayatını kaybetti.

        Edinilen bilgiye göre, 'uyuşturucu bulundurmak' suçundan hükümlü olarak kaldığı açık cezaevinden izinli çıkan Mustafa K. (27), dün aşırı dozda uyuşturucu kullanması sonucu yaşamını yitirirdi. Sokakta oyun oynayan çocuklar, yerde hareketsiz yatan birini görünce ailelerine haber verdi. Aile fertlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, yerde hareketsiz yatan kişinin aşırı dozda uyuşturucu kullanması sonucu öldüğünü belirledi.

        Diğer olayda ise uyuşturucu madde kullanan 24 yaşındaki Yunus K. hayatını kaybetti. Yunus K.'nın hareketsiz yattığını ve vücudunun morardığını gören ailesi hemen genci hastaneye götürdü. Kalbi duran Yunus K. 10 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra bugün hayatını kaybetti. Cenaze Gaziantep Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler