Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Son iki günde iki önemli golcüsüyle yollarını ayıran Gazişehir Gaziantep bir diğer forvet Ermin Zec ile de yollar ayrıldı.

        Konu ile ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncularından Ermin Zec ile yollarımız ayrılmıştır. Ermin Zec'e takımımıza olan katkı ve emeklerinden dolayı teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

        Gazişehir Gaziantep'e 20172018 sezonu başında Karabükspor'dan transfer olan Ermin Zec geçtiğimiz yıl ligde ve kupada oynadığı 14 maçta bir gol atma başarısı göstermişti.

        Öte yandan Gazişehir Gaziantep'in geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklarla dikkat çeken ve fazla forma şansı bulamayan bir diğer futbolcusu Adama Ba ise sürpriz bir şekilde takımdan ayrılarak Giresunspor'a transfer oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler