Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Gaziantep Basketbol'un yeni sezon fikstürü belli oldu.

        Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 20182019 sezonu fikstürü çekildi. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi yeni sezon fikstür çekimi İstanbul'da bir otelde gerçekleştirildi. Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Üst Yöneticisi Ömer Onan, TBF Milli Takımlar ve Liglerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok ile ligde mücadele edecek takımların temsilcileri katılımıyla yapılan çekimde sezona iddialı bir şekilde girmek isteyen Gaziantep Basketbol takımının da fikstürü belirlendi.

        Fikstür çekimine göre sezona deplasmanda oynayacağı Darüşşafaka maçıyla başlayacak olan Gaziantep Basketbol'un diğer hafta fikstürleri ise, 2.Hafta/Gaziantep BasketbolBanvit, 3.Hafta / Sakarya BŞBGaziantep Basketbol, 4.Hafta / Gaziantep BasketbolFenerbahçe, 5.Hafta / Türk TelekomGaziantep Basketbol, 6.Hafta / Gaziantep BasketbolArel Üniversitesi, 7.Hafta / Gaziantep BasketbolBeşiktaş SJ, 8.Hafta / Anadolu EfesGaziantep Basketbol, 9.Hafta / Gaziantep BasketbolBahçeşehir K., 10.Hafta / TrabzonsporGaziantep Basketbol, 11.Hafta / Gaziantep BasketbolTOFAŞ, 12.Hafta / Pınar KarşıyakaGaziantep Basketbol, 13.Hafta / Gaziantep Basketbolİstanbul BBŞK., 14.Hafta / Afyon BLDGaziantep Basketbol, 15.Hafta / Gaziantep BasketbolGalatasaray şeklinde gerçekleşti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler