Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehitkamil Belediyesi, sabah saatlerinde Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gören hastaların yakınlarına ve KÜSGET Sanayi Sitesi’nde çalışan esnafa çorba ikramında bulunuyor.

        Şehitkamil Belediyesi, sabah saat 06.30 ile 08.30 arasında hem Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gören hastaların yakınlarına hem de KÜSGET Sanayi Sitesi’nde çalışan esnafa çorba ikram ediyor. Çorba ikramından faydalanan vatandaşlar, duyduğu memnuniyeti ifade etti.

        Yapılan çorba ikramlarının önemine vurgu yapan Adil Çakır, “Sabahın erken saatlerinde çorba dağıtım yerine geliyoruz. Burada vatandaşlarımız, çalışan arkadaşlarımız gelip çorbasını içerek kahvaltısını yapıyor. Bu hizmeti hiçbir yerde görmemiştik. Bize bu hizmeti sağlayan Şehitkamil Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Allah, bu hizmeti yapanlardan razı olsun” diye konuştu.

        "Çok güzel bir hizmet"

        Her sabah bu hizmetten yararlandığını kaydeden Cuma Demiral, “Fabrika işçisiyim. Her sabah buraya gelerek ikram edilen çorbadan içiyoruz. Allah, bu hizmeti sağlayanlardan razı olsun. Çok güzel bir hizmet. Bu hizmetten halkımız da çok memnun. Çok fazla kişi bu hizmetten faydalanıyor. Belki de kahvaltı parası olmayan insanlar gelip burada kahvaltı yapıyor. Çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler