Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep’e ziyarete gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a eğitime yapılan yatırımlar ve sıfır atıkla ilgili bilgiler verdi.

        Bazı ziyaretler için Gaziantep’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Şahinbey Belediyesinin standını ziyaret ederek, eğitime yapılan yatırımlar ve sıfır atıkla ilgili bilgi alıp Şahinbey Belediyesi sosyal tesislerinde eğitim alan kursiyerlerle sohbet etti.

        Şahinbey standı ilgi çekti

        Şahinbey Belediyesi standında “Sıfır Atık” ile ilgili yapılan çalışmalar, Okuryazarlık kurslarında yapılan faaliyetler, tasarım ve beceri atölyelerindeki çalışmalar sergilendi ve büyük bir beğeni kazandı.

        Şahinbey Belediyesinin yeni projelerinden olan Bankam Atık projesi Emine Erdoğan tarafından ilgi gördü. Şahinbey Belediyesi sosyal tesislerinde okuma yazma öğrenen hanımlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yazdıkları şiiri Emine Erdoğan’a diye okuyarak kurstan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Şahinbey Belediyesi tarafından Ekmek israfının önüne geçmek adına vatandaşlara dağıtılan Bayat Ekmek kitabının içerisindeki yemek ve pasta tariflerinden oluşan yiyeceklerde Emine Erdoğan Hanımefendiye ikram edildi. Ayrıca sosyal tesislerde eğitim gören öğrenciler tarafından üzerlerinde Sıfır Atıklardan yapılmış elbiselerin olduğu bir sunum gerçekleştirildi. Yine sosyal tesislerde bulunan eğitimciler tarafından sıfır atıklardan oluşan malzemeler üzerine yağlı boya sanatıyla mercek ile görülebilen resimlerin işlendiği sergi büyük beğeni topladı.

        Emine Erdoğan, Şahinbey Belediyesinin çalışmalarını tek tek inceleyerek yapılan çalışmaları takdirle karşıladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler