Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehitkamil Belediyesine bağlı Gençlik Kütüphanelerinde eğitim gören öğrenciler, Şehitleri Anma Haftası kapsamında Gaziantep Şehitliğini ziyaret etti. Öğrenciler, şehitlerin mezarları başında dua etti.

        Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gençlik Kütüphanelerinde eğitim gören öğrenciler, Şehitleri Anma Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da gerçekleştirilen anma programına yaklaşık 250 öğrenci katıldı. Asri Mezarlık içerisinde bulunan Gaziantep Şehitliğinde yapılan program, İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra da Kuranı Kerim ve Yasini Şerif okundu. Öğrenciler, program sonrası Türk bayraklarıyla süslenen şehitlerin mezarı başında dualar ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler