Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çalışmak için gittikleri İstanbul'dan yeni aldıkları araçla memleketleri Mardin'in Kızıltepe ilçesine dönen amca çocukları Gaziantep'te kaza yaptı. Yaşanan kaza sonucu amca çocuklarından biri hayatını kaybederken, diğerinin ise tedavisi devam ediyor.

        Edinilen bilgiye göre kaza, GaziantepNizip karayolunun 25. kilometresinde meydana geldi. Çalışmak için İstanbul'a giden ve yeni bir araç alan amca çocukları Ahmet (42) ve Hamdullah Aslan (43) memleketleri Mardin Kızıltepe'ye dönüş yolcuğunda kaza yaptı. Ahmet Aslan idaresindeyken direksiyon hakimiyeti kaybolan araç orta refüje çarparak durabildi.

        Yaşanan kaza sonucu araç içerisinde bulunan Ahmet ve Hamdullah Aslan yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Gaziantep'teki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Ahmet Aslan Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hamdullah Aslan'ın tedavisine ise Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde devam edildiği vurgulandı.

        Hastanede hayatını kaybeden Ahmet Aslan'ın cansız bedeni Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Ahmet Aslan'ın Mardin'in Kızıltepe ilçesinde defnedileceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler