Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto Süper Lig 20192020 Cemil Usta sezonu fikstürü çekilirken Gazişehir Gaziantep'in 34 haftalık maç takvimi de netleşti. Fikstür çekiminin ardından değerlendirmelerde bulunan Gazişehir Gaziantep Başkanı Adil Sani Konukoğlu da lige Fenerbahçe maçıyla başlayacaklarını vurguladı.

        Süper Lig’de yeni sezonun fikstürü çekildi. Yapılan fikstür çekimi sonucu tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek olan Gazişehir Gaziantep'in 34 haftalık lig maratonu netleşti.

        "Sezona Fenerbahçe maçıyla merhaba diyeceğiz"

        Gazişehir Gaziantep Başkanı Adil Sani Konukoğlu gerçekleştirilen fikstür çekimi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Tarihimizde ilk kez katılım başarısı gösterdiğimiz Spor Toto Süper Lig’e Fenerbahçe deplasmanında merhaba diyeceğiz. Gaziantep şehrinin her konuda olduğu gibi futbolda da en iyi yerlere gelmesi için tüm fedakarlıkları yapacağız. Süper Lig’de mücadele edecek olan tüm rakiplerimize kazasız, sakatlıksız ve başarılı bir sezon dilerim. Kazanan fairplay, dostluk, kardeşlik ve Türk futbolu olsun" dedi.

        Gaziantep ekibinin 34 haftalık fikstürü ise şu şekilde oluştu:

        1. Hafta: FenerbahçeGazişehir Gaziantep, 2. Hafta: Gazişehir GaziantepGençlerbirliği, 3. Hafta: D. G. SivassporGazişehir Gaziantep, 4. Hafta: Gazişehir GaziantepBeşiktaş, 5. Hafta: Çaykur RizesporGazişehir Gaziantep, 6. Hafta: Gazişehir GaziantepGöztepe, 7. Hafta: Gazişahir GaziantepM.Başakşehir, 8. Hafta: TrabzonsporGazişehir Gaziantep, 9. Hafta: Gazişehir GaziantepAlanyspor, 10. Hafta: MKE AnkaragücüGazişehir Gaziantep, 11. Hafta: Gazişehir GaziantepGalatasaray, 12. Hafta: AntalyasporGazişehir Gaziantep, 13. Hafta: Gazişehir GaziantepY.Denizlispor, 14. Hafta: KonyasporGazişehir Gaziantep, 15. Hafta: Gazişehir Gaziantep İ.M.Kayserispor, 16. Hafta: KasımpaşaGazişehir Gaziantep, 17. Hafta: Gazişehir GaziantepY.Malatyaspor, 18. Hafta: Gazişehir GaziantepFenerbahçe, 19. Hafta: GençlerbirliğiGazişehir Gaziantep, 20. Hafta: Gazişehir GaziantepD.G.Sivasspor, 21. Hafta: BeşiktaşGazişehir Gaziantep, 22. Hafta: Gazişehir GaziantepÇaykur Rizespor, 23. Hafta: GöztepeGazişehir Gaziantep, 24. Hafta: M.BaşakşehirGazişehir Gaziantep, 25. Hafta: Gazişehir GaziantepTrabzonspor, 26. Hafta: AlanyasporGazişehir Gaziantep, 27. Hafta: Gazişehir GaziantepMKE Ankaragücü, 28. Hafta: GalatasarayGazişehir Gaziantep, 29. Hafta: Gazişehir GaziantepAntalyaspor, 30. Hafta: Y.DenizlisporGazişehir Gaziantep, 31. Hafta: Gazişehir GaziantepKonyaspor, 32. Hafta: İ.M.KayserisporGazişehir Gaziantep, 33. Hafta: Gazişehir GaziantepKasımpaşa ve 34. Hafta: Y.MalatyasporGazişehir Gaziantep.

        Spor Toto Süper Lig 20192020 Cemil Usta sezonunda Gazişehir Gaziantep'in 34 haftalık maç programı bu şekilde gerçekleşirken, ligin 16, 17, 18 ve 19 Ağustos 2019 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayıp 17 Mayıs 2020 tarihinde sona erecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler