Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'de 5 kişinin korona virüse yakalanmasının ardından Gaziantep'te valilik binası dezenfekte edildi.

        Korona virüsünün Türkiye'de görülmesinin ardından Gaziantep'te tedbirler arttırıldı. Gaziantep valiliği başta olmak üzere kamu kurumları oluşturulan özel ekipler tarafından dezenfekte ediliyor. Kent merkezindeki Gaziantep Valilik binası giriş kısmından tüm odalarına kadar köşe bucak her yeri dezenfekte edildi.

        Öte yandan, Gaziantep Valisi Davut Gül sosyal medya hesabından İçişleri Bakanlığı'nın yaptığı "14 Mart saat 08.00’den itibaren Almanya, İspanya, Fransa, Avusturya, Norveç, Danimarka, İsveç, Belçika ve Hollanda’dan Türkiye’ye yolcu girişleri tüm hudut kapılarından durduruldu" duyurusunu da paylaşarak, Türkiye'den de bu ülkelere seyahatlerin geçici olarak durdurulduğu açıkladı.

        Gül, Nisan ayında Gaziantep'te yapılması planlanan Uluslararası Göç Film Festivalin de 17 Ekim tarihine ertelendiğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler