Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP, (DHA)GAZİANTEP'te, 10 gün içerisinde 4 araç ile 4 motosiklet çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 12 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 1323 Temmuz tarihleri arasında kent merkezindeki farklı adreslerden 4 araç ile 4 motosiklet çalınması olaylarıyla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında mağdurların ve görgü tanıklarının ifadesine başvuran ekipler olayların meydana geldiği bölgelerdeki güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan incelemede hırsızlıkların 12 kişi tarafından yapıldığını belirleyen ekipler, şüphelileri adreslerine düzenlediği operasyonla gözaltına aldı.

        Emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4'ü tutuklanırken, 8'i ise tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrolle serbest bırakıldı. Ele geçirilen çalıntı araç ve motosikletler ise sahiplerine teslim edildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Gaziantep Hasan KIRMIZITAŞ

        2020-07-26 10:58:56

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler