Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KANLIAhmet KILIÇ/GAZİANTEP, (DHA)GAZİANTEP'te, yılbaşı öncesi halk, çarşılara akın ederken, sosyal mesafe kuralına aldırmadan alışveriş yaptı.

        Kentte koronavirüs vaka sayılarında düşüş yaşanırken, çarşıların bulunduğu Gaziler Caddesi'nde yılbaşı nedeniyle uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesi yoğunluk oluştu. Sevdiklerine hediye almak için alışveriş yapanların büyük bölümünün sosyal mesafe kuralına uymadığı görülürken, polis ekipleri de halkı önlemler konusunda uyardı. Ekipler, dün gerçekleştirilen denetimlerde ise sosyal mesafe ve maske takma kuralını ihlal eden 166 kişi ile sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan 398 kişiye 900'er lira ceza kesti.DHA-Genel Türkiye-Gaziantep Mustafa KANLI, Ahmet KILIÇ

        2020-12-30 14:10:26

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler