Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP, (DHA)GAZİANTEP'in Nizip ilçesinde ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 4 kişi, güvenlik kamerası görüntülerinden yakalanarak gözaltına alındı.

        Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, ilçede farklı zamanlarda, ev ve iş yerlerinden bilgisayar çalındığı ihbarları üzerine harekete geçti. Ev ve iş yerlerinin çevresindeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelilerin İ.H., N.K., M.T., A.O. ve S.K. olduğunu belirledi. Polis, takibe aldığı şüphelileri adreslerine yaptığı eş zamanlı operasyonla gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada ise çalıntı olduğu belirlenen bilgisayar, kayıt cihazı, 72 kilo bal ve 6 teneke zeytinyağı ele geçirilirdi.

        Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Gaziantep Mustafa KANLI

        2020-12-30 15:15:38

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler