Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KANLI, Kadir ÇELİK, Ahmet KILIÇ/İSLAHİYE (Gaziantep)-  GAZİANTEP'in İslahiye ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Şamil Tayyar´ın babası Hüseyin Tayyar (88) toprağa verildi.

        Bir süredir çeşitli rahatsızlıklar nedeniyle tedavi gördüğü İslahiye Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar´ın babası Hüseyin Tayyar için bugün İslahiye Sıdıka Tayyar Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene; Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep Valisi Davut Gül, milletvekilleri, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hüseyin Tayyar´ın cenazesi, öğle namazı sonrası İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar´ın kıldırdığı cenaze namazının ardından İslahiye Asri Mezarlığındaki aile mezarlığına defnedildi.

             DHA-Genel Türkiye-Gaziantep / Islahiye Mustafa KANLI, Kadir ÇELİK, Ahmet KILIÇ

        2021-04-21 13:48:15

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler