Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tam kapanmanın uygulandığı ikinci günde Gaziantep'te kurallara uymayan 442 kişiye ceza kesilirken, ilk kez kural ihlali yapılan 273 şahıs ise ikaz edildi.

        Türkiye genelinde uygulanan 29 Nisan17 mayıs tarihleri arasında sürecek olan 17 günlük tam kapanma Gaziantep'te devam ederken, süreçte tam kapanma ve pandemi kurallarına riayet edilmesi için denetimlerde sürdürülüyor. Tam kapanmanın gerçekleştiği ikinci gününde karantina hükümlerine aykırı davranan 1, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 423, sosyal mesafe ve maske kurallarını ihlal eden 18 şahsa olmak üzere toplam 442 kişiye idari yaptırım uygulandı. Polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamalarda, 273 şahıs ise ilk kez kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle ikaz edildi.

        Ekipler, aynı gün içerisiinde 295 iş yerini de kontrol etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler