Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)GAZİANTEP´in İslahiye ilçesinde, bir kuruyemişçide bulunan sadaka kutusunun çalınması, güvenlik kamerasınca görüntülendi.

        Olay, geçen perşembe günü Cumhuriyet Mahallesi´nde meydana geldi. Şehmuz Polat'ın işlettiği kuruyemiş dükkanına gelen bir kişi, Polat'ın komşu dükkanda bulunmasını firsat bilerek, para kasasının üzerindeki sadaka kutusunu poşete koyup çaldı. İş yerine geldiğinde bağış kutusunun yerinde olmadığını gören Polat, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Kayıtlarda, komşusunun yanında olduğu sırada bir kişinin gelerek sadaka kutusunu çalarak uzaklaştığını gören Şehmuz Polat, polise şikayette bulundu. İhbarla olay yerine gelen polis, güvenlik kameralarını inceledi ve sadaka kutusunu çalan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

        Sadaka kutusunun çalınması ile şoke olduğunu anlatan Şehmuz Polat, kutuda yapımı devam eden cami için topladıkları 200 liranın bulunduğunu söyledi. DHA-Güvenlik Türkiye-Gaziantep / Islahiye Kadir ÇELİK

        2021-05-03 15:07:12

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler