Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadir ÇELİK/NURDAĞI (Gaziantep), (DHA)GAZİANTEP'in Nurdağı ilçesinde, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük tam kapanmada evde kalanlar, kamyonet kasasında davul zurna çalan belediye ekibi tarafından eğlendirildi.

        Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük tam kapanmada, evde kalanların moral ve motivasyonunu yükseltmek için Nurdağı Belediyesi tarafından davul zurna ekibi görevlendirildi. Kamyonet üzerindeki ekip, davul ve zurna çalarak sokak sokak dolaşıp pencere, balkon ve teraslara çıkanları eğlendirdi, ailelere de dışarıya çıkmamaları için uyarıda bulundu. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan davul-zurna ekibi, birçok sokağa uğrayıp, oyun havaları çalarak insanların dışarı bakmasını sağlayarak eğlenceli dakikalar yaşattı.

        Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak,"Pandemi döneminde kısıtlamalardan dolayı eve kapanan vatandaşlarımıza moral ve motivasyonlarını düzeltmek amacıyla  yöresel davul zurna ekibiyle vatandaşlarımıza farklı etkinlikle moral vermeye çalışıyoruz. Davul zurna ekibinin bu moral turunda vatandaşlarımızın eşlik ederek  mutlu olduğu görmek bizleri de sevindirdi" dedi.DHA-Genel Türkiye-Gaziantep / Nurdağı Kadir ÇELİK

        2021-05-10 13:38:59

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler