Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP, (DHA)GAZİANTEP'in Araban ilçesinde, buğday tarlasında çıkan yangında 54 dönümlük alan yandı. Alevlerin sıçrama ihtimaline karşı bölgedeki çadırlarda bulunan tarım işçileri tahliye edildi.

        Yolveren Mahallesi´nde Mustafa Önder ve Hacı Kırçiçek´e ait 54 buğday tarlasında sabah saatlerinde yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle alevler kısa sürede geniş bir alana yayıldı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerine çiftçiler de traktörleriyle destek verdi. Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru'nun koordine ettiği çalışmalar sırasında sarımsak toplamak için yakında kurulu çadırlarda yaşayan 131 tarım işçisi tahliye edildi. Yangın, ekiplerin yoğun çalışması sonucu söndürüldü. 54 dönümlük alanda zarara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.DHA-Güvenlik Türkiye-Gaziantep / Araban DHA

        2021-06-09 11:37:39

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler