Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmet ATMACA/GAZİANTEP, (DHA) GAZİANTEP'te, husumetli akraba iki aile arasında çıkan tabanca ve tüfeklerin kullanıldığı kavgada, baba ile oğlu yaralandı.

        Olay, öğle saatlerinde Narlıtepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, akraba olan iki aile fertleri arasında sebebi bilinmeyen husumet nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabanca ve tüfekten çıkan kurşun ve saçmalar Fikret B. ile oğlu Mehmet B.'ye isabet etti. Silah sesini duyanların ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri, kaçmaya çalışan  2 şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Kavgada yaralanan baba ile oğlu ise ambulansla Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan baba ile oğlunun hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Kavga sonrası polis ekipleri, yeni bir olay yaşanmaması için mahallede önlem aldı.

        DHA-Güvenlik Türkiye-Gaziantep Ahmet ATMACA

        2021-06-16 14:10:02

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler