Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin çalıştayı için geldiği Gaziantep’te, Antep'in kurtuluşunun kahramanlarından Şahinbey ve Karayılan’ın anıt mezarını ziyaret etti.

        Partisinin, ‘Belediye Başkanlı Çalıştayı’ için Gaziantep’e Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kenti gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Tarihi Bakırcılar Çarşısı ve Tahmis Kahvesini de gezen Kılıçdaroğlu vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

        Kalpak takıp, Karayılan’ın mezarını ziyaret etti.

        Esnalar ile sohbetinin ardından kent tarihinin önemli isimlerinden olan Karayılan’ın mezarını giydiği kalpakla ziyaret eden Kılıçdaroğlu, okunan Kur’anı Kerim’i dinleyerek, dua etti. CHP Lideri, daha sonra çalıştayın düzenlendiği otele geçerek partililerle bir araya geldi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler