Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadir ÇELİK/ NURDAĞI (Gaziantep), (DHA)GAZİANTEP'in Nurdağı ilçesinde yaşayan ve ayağından rahatsız olan Münevver Diril (75), 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan oğlunun mezarını, torununun cep telefonundan yaptığı aramayla görüp dua etti.

        Münevver Diril, 15 Temmuz darbe girişiminde İstanbul´da şehit olan oğlu Şirin Diril´in (33) ilçedeki Sakçagözü Mahallesi Mezarlığı'na ayağındaki rahatsızlık nedeniyle gidemedi. Münevver Diril'in torunu Mevlüt Diril, öğle vakti amcasının mezarını ziyaret etti. Mevlüt Diril, daha sonra cep telefonu ile görüntülü arayarak ninesinin, amcasının mezarını görmesini sağladı. Görüntülü görüşmeyle oğlunun mezarını görerek dua eden Münvver Diril, duygulu anlar yaşayarak gözyaşı döktü.

        DHA-Genel Türkiye-Gaziantep / Nurdağı Kadir ÇELİK

        2021-07-14 16:16:47

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler