Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde etkili olan aşırı sıcak hava nedeniyle cadde ve sokaklar boş kalırken, ilçe merkezi sessizliğe büründü. Serinlemek isteyen vatandaşlar derelere ve akarsulara akın ederken, hayvanların gölgelik yerlerde soluklanması ve bir vatandaşın sıcaktan etkilenen atını üzerine su dökerek serinletmeye çalışması dikkat çekti.

        Türkiye genelinde etkili olan aşırı sıcaklar vatandaşları zorlamaya devam ediyor. Gaziantep'te de etkili olan aşırı sıcaklar sonrası Yavuzeli ilçe merkezi sessizliğe büründü. Sıcak havadan olumsuz etkilenmek istemeyen vatandaşların büyük bir kısmı evlerinden dışarı çıkmayınca cadde ve sokaklar boş kaldı. Serinlemek isteyen bazı vatandaşlar ise dere kenarlarına ve akarsuların olduğu alanlara akın etti.

        Çocuklar ve gençler derelerde serinlemeye çalıştı

        Derelere girerek serinlemeye çalışan vatandaşlar, serinlemek için başka çarelerinin bulunmadığını vurguladı. Sıcak hava nedeniyle Yavuzeli ilçesine bağlı Karapınar sulak alanına geldiklerini söyleyen gençler, serinlemeye çalıştıklarını vurguladı. Sıcaktan etkilenen çocuklar ise suyla oynayarak serinlemeye çalıştı.

        Sıcaktan etkilenen hayvanlar gölgeye sığındı

        İlçe merkezindeki hayvanların gölgelik yerlerde soluklanması ve bir vatandaşın sıcaktan etkilenen atını üzerine su dökerek serinletmeye çalışması dikkat çekti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler