Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ING Basketbol Süper Ligi takımlarından Empera Halı Gaziantep Basketbol, yeni sezon öncesi Gaziantep Medical Park Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

        ING Basketbol Süper Ligi'nin iddialı takımlarından biri olan EH Gaziantep Basketbol Takımı, yeni sezon öncesi sağlık kontrolünden geçti. Kırmızısiyahlıların sağlık kontrolleri kulübün sağlık sponsoru olan Gaziantep Medical Park Hastanesi'nde yapıldı. Sağlık kontrolüne yeni transferlerden Alpha Kaba, Ryan Luther, QJ Peterson, Jarmar Gulley de katıldı. Gaziantep Basketbol'un oyuncuları sağlık kontrolleri kapsamında detaylı kan tetkiklerine tabi tutuldu. Ayrıca sporculara efor, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak, burun, boğaz, genel cerrahi, akciğer, kardiyak, radyoloji ve kardiyoloji testleri yapıldı.

        “Hedefimiz playoff’lara kalmak”

        Sağlık kontrollerinin ardından konuşan EH Gaziantep Basketbol takım kaptanı Orhan Aydın Hacıyeva, hedeflerinin playoff’lara kalmak olduğunu belirterek, "Bu sabah itibariyle sağlık kontrollerine başladık ve sezonumuzu açtık. Her şey yolunda çok şükür. Bu akşam ilk antrenmanımızı yaparak sezon açılışımızı da başlatmış olacağız. Yeni sezonda hedef her zaman olduğu gibi playoff’tur. Her şeyden önemlisi sezona sağlıklı başlayıp sağlıklı bitirmektir. Gaziantep Basketbol’un her zamanki hedefi playoff’tur. Desteklerinden ötürü Gaziantep Medical Park Hastanesi çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

        “Hastane olarak spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz”

        Spora ve sporcuya katkılarının artarak devam edeceğini ifade eden Gaziantep Medical Park Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba, “Gaziantep Basketbol Kulübü'ne son 5 sezondur sağlık sponsorluğu yapmaktayız. 20212022 ING Basketbol Ligi'nde takımımıza başarılar diliyoruz. Umarım sakatsız ve güzel bir sezon olur. Elimizden geldiğince her anlamda onlara destek olmaya devam ediyoruz. Sporu ve sporcuyu seven bir hastaneyiz. Ondan dolayı tüm takımlara yeni sezonda başarılar diliyorum. Spora katkılarımız artarak devam edecek. Çünkü biz sporu seven bir hastaneyiz. Bizzat sporun içinden gelen birisi de olduğum için her anlamda elimizden geldiğince hastane olarak spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler