Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep’te tabanca ve tüfek ile havaya rastgele ateş açtığı anları sosyal medya hesabından canlı yayınlayan 21 yaşındaki maganda jandarmaya yakalandı. Gözaltına alınan M.Ç., 48 bin 200 lira para cezası kesilmesinin ardından salıverildi.

        Olay, merkez Şehitkamil ilçesine bağlı Battal Mahallesi’nde yaşandı. Şüpheli M.Ç. (21) sosyal medya hesabından otomobil içindeyken havaya tabanca ve tüfek ile ateş açtığı görüntüleri paylaştı. Paylaşımlar üzerine harekete geçen Arıl Jandarma Komutanlığı ekipleri genç magandanın havaya rastgele ateş açtığı anları sosyal medya hesabından canlı yayınladığını tespit etti. M.Ç.’nin evinde bomba tespit köpeği Torun ile arama yapan jandarma ekipleri aramada görüntülerde yer alan tabanca ve tüfek ile çok sayıda fişek ele geçirdi.

        48 bin 200 lira para cezası

        Jandarma ekipleri gözaltına alınan M.Ç. hakkında Çevre Kanunu'nun 44. maddesine muhalefet suçundan 48 bin 200 lira idari para cezası uyguladı. Şüpheli M.Ç. karakoldaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler