Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadir GÜNEŞ-Ahmet KILIÇ/GAZİANTEP, (DHA)GAZİANTEP´te yolun karşısına geçerken bir motosikletin çarptığı Yılmaz Gözübüyük (35), hayatını kaybetti.

        Kaza, dün gece Sani Konukoğlu Bulvarı'nda meydana geldi. Plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen motosiklet, yolun karşısına geçmek isteyen Yılmaz Gözübüyük´e çarptı. Kazayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Çarpmanın etkisiyle yola savrularak yaralanan Gözübüyük, sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Yılmaz Gözübüyük, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Evli ve 4 çocuk babası Gözübüyük´ün cansız bedeni, adli tıptaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.DHA-Güvenlik Türkiye-Gaziantep Kadir GÜNEŞ,Ahmet KILIÇ

        2021-09-14 11:32:23

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler