Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'te bir evin çatı katında yangın çıktı. Yangın sonucu ölen ya da yaralanan olmazken çatı katında maddi hasar oluştu.

        Yangın, Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Güneykent Mahallesi'nde 18 numaralı sokakta bulunan bir evin çatı katında çıktı. İddiaya göre, öğle saatlerinden sonra evin çatı katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden dumanların yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine yangının çıktığı bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Ölen yada yaralanan kimsenin olmadığı yangın sonrası evde maddi hasar meydana geldi.

        Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler