Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Merve Türkmen, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

        Niğde’de 1988 yılında doğan Dr. Türkmen, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2013 yılında mezun oldu. Uzmanlık eğitimini 20142017 yılları arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalında, 20172020 yılları arasında Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde tamamlayan Dr. Türkmen, 20202022 yılları arasında Gaziantep Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi’nde mecburi hizmetini yerine getirdi.

        Dr. Türkmen Mart 2022’de SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı olarak göreve başladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler