Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya SON DAKİKA: Gazze’de 2 çocuk, İsrail füzelerinden kıl payı kurtuldu! - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İsrail, dünya genelinden gelen tüm tepkilere rağmen Filistin'e yönelik saldırılarına devam ediyor. İsrail güçleri, Gazze'de bulunan bir apartman dairesine yönelik hava saldırısı gerçekleştirirken, 2 Filistinli çocuk füzelerde kıl payı kurtuldu.

        Olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

        Görüntülerde apartmanın bodrum katında oyun oynayan küçük çocukların apartmandan çıktıları görülürken, çocuklar çıkar çıkmaz İsrail’in attığı füze nedeniyle çatının bir kısmının çocukların oynadığı noktaya isabet ettiği görüldü.

        İsrail savaş uçakları üst üste 3’üncü günde de Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına devam ederken, 14'ü çocuk ve 3'ü kadın olmak üzere 48 kişi hayatını kaybederken, 304 kişi de yaralandı.

        REKLAM

        BATI ŞERİA'DA 16 YAŞINDAKİ FİLİSTİNLİ ÇOCUKLU ÖLDÜRÜLDÜ

        Filistin medyasında yer alan haberlere göre, İsrail güçleri işgal altındaki Batı Şeria'ya birkaç saat aralıklarla baskın düzenledi. Batı Şeria’nın kuzeyinde bulunan Tubas kentine sabah saatlerinde baskın düzenledi.

        Baskına tepki gösteren kent sakinleri ile İsrail güçleri arasında arbede çıkarken, İsrail güçleri sivillere ateş açtı.

        İsrail’in açtığı ateş sonucu Akabe kasabasındaki 16 yaşındaki Filistinli Rashid Muhammed Abu Arreh boynundan ve göğsünden vurularak hayatını kaybetti.

        İsrail güçlerinin bir diğer hedefi de ciple ezilen Filistinli genç oldu. Filistinli gencin kaburgalarının kırıldığı ve vücudunda çürükler görüldüğü bildirildi.

        İsrail güçlerinin, Batı Şeria'nın güneyinde yer alan Fawwar mülteci kampında daha erken saatlerde düzenlediği baskında da 26 yaşındaki Hüseyin Titi vurularak yaşamını yitirmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ