Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' ekibi 'motor' dedi!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' dizisinin ekibi ve oyuncuları setin ilk gününde neşeli bir ortamda bir araya gelirken, objektiflere hatıra pozları vermeyi ihmal etmedi. Yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği, proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait olan ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, genç ve yetenekli yıldız adaylarını usta isimlerle buluşturan zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çekecek.

        Dizinin çok konuşulacak ve sektöre yeni yıldızlar kazandıracak oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk gibi usta oyuncularla birlikte Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Onur Özer, Deniz Sarıkaş, Sanem Babi, Yeşim Çelebi, Rojbin Erden, Ali Berge, Melisa Bostancıoğlu, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi genç isimler yer alıyor.

        REKLAM

        BKM VE GANİ MÜJDE’DEN TERS KÖŞE BİR PROJE

        Hakkında herkesin yorum yaptığı ‘Z Kuşağı’na gerçekçi bir bakış atmaya hazırlanan ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, hayata bir sıfır geride başlamış bir grup gencin hayatlarını değiştirecek. Sadi Payaslı ile tanıştıktan sonra yaşadıklarını konu alacak ve “Herkes ikinci bir şansı hak eder” diyecek.

        ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, yakında SHOW TV’de!

        GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ

        Yapım : BKM

        Tür : Dram

        Yönetmen : Altan Dönmez

        Yapımcı : Necati Akpınar

        Proje Tasarım ve Senaryo : Gani Müjde

        Uygulayıcı Yapımcı : Nükhet Karvanlı

        Müzik : Saki Çimen - Uğur Ateş

        Görüntü Yönetmeni : Hakan Gencan

        Oyuncular : Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Özgü Delikanlı, Mustafa Açılan, Onur Özer, Sanem Babi, Rojbin Erden, Ali Berge, Melisa Bostancıoğlu

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ