Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan George Clooney günlük 35 milyon dolarlık teklifi reddetmiş!
        1

        Amerikalı yönetmen ve oyuncu George Clooney (60), artık birçok kişi için servet sayılabilecek ödemeler önerilen projeleri bile elinin tersiyle itiyor. Clooney, yakın zamanda böyle bir deneyim yaşadığını da verdiği röportajda açıkladı.

        2

        Yakında gösterime çıkacak olan "The Tender Bar" adlı filminin tanıtım faaliyetleri kapsamında The Guardian'a konuşan George Clooney, "Şu anda yeteri kadar paranız olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi.

        3

        GÜNLÜK 35 MİLYON DOLARLIK TEKLİFİ REDDETMİŞ!

        Öncelikle, "Evet" diyerek, yeteri kadar parası olduğunu dile getiren ünlü oyuncu, ardından, "Bir keresinde bir hava yolu şirketinin reklam filminde oynamam karşılığı tek bir gün için 35 milyon dolar teklif edildi. Geldim, evde eşim Amal ile konuştum. İkimiz de bu paraya çalışmaya değmeyeceğini düşündük ve teklifi reddettim." şeklinde konuştu.

        4

        "PARA İÇİN UYKUMUN BİR DAKİKASINI BİLE FEDA ETMEM"

        Clooney, yapacağı iş onun uykusundan bir dakika bile çalacaksa o işi yapmaya değmeyeceğini yani para için bir dakikalık uykusunu bile feda etmeyeceğini de sözlerine ekledi.

        5

        İKİSİNİN DE BÜYÜK BİR SERVETİ VAR

        George Clooney-Amal Clooney çifti, 2014 yılında İtalya'da gösterişli bir törenle hayatlarını birleştirmişti. İkilinin Ella ve Alexander adlı ikizleri bulunuyor.

        Çalışma konusunda rahat davranan Clooney'in eşi Amal Clooney de adını uluslararası alanda duyurmuş bir avukat. Çiftin bireysel servetleri ise hatırı sayılır düzeyde.

        6

        "GÜN BOYU BULAŞIK YIKIYORUM"

        Öte yandan George Clooney, daha önce pandemide edindiği hobilere dair şunları söylemişti:

        Günde iki veya üç kez çamaşır yıkamak, gün boyu bulaşık yıkamak… Çünkü bu çocuklar pasaklı. Çocuklarınızı arada bir yıkamanız gerekiyor. Oğlumun ve kendi saçımı kestim ama kızımın saçını kesmedim. Yapsaydım başım belaya girerdi. Kızımın saçları çok uzun.

        7

        "SADECE BİR DADIMIZ VAR"

        Howard Stern'in sohbet programına katılan Clooney, karantina günlerini nasıl geçirdiğini anlatmıştı.

        Stern, Clooney'e, karantinada eşi ve ikizleri ile birlikte nasıl zaman geçirdiğini, çocukların '500 tane' dadısı olmadan onlara bakmanın zor olup, olmadığını sormuştu.

        İki çocuk babası olan oyuncu, "Öncelikle sadece bir dadımız var." diyerek, esprili bir yanıt vermişti.

        8

        "ŞİKAYET ETMEYECEĞİM"

        Hiç kimsenin kendisi gibi varlıklı ve güç sahibi birinden bunu duymak istemeyeceğini belirten George Clooney, "Şikayet etmeyeceğim ama bu alışılmadık. Karantinanın bazı dönemleri komikti. Çünkü uzun yıllar boyunca yapmadığım bazı şeyleri yaptım." ifadelerini kullanmıştı.

        9

        "BİR GÜNDE YEDİ KEZ ÇAMAŞIR YIKIYORUM"

        Clooney, sözlerine "Bir günde yedi kez çamaşır yıkıyorum, yerleri paspaslıyorum, mutfakta şef benim." şeklinde devam etmişti.

        10

        "HİÇ TARTIŞMIYORUZ"

        Evlilikleri ile ilgili açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, eşi ile hiç tartışmadıklarını ifade etmişti.

        George Clooney, bazı çiftler için bir sabır sınavına dönüşen ve hatırı sayılır ilişkinin bitmesine neden olan koronavirüs karantinasının kendisi için tam tersi bir deneyim olduğunu savunmuştu.

        11

        "KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM" DEMİŞTİ

        Clooney, eşi ve ikizleri Alexander ve Ella ile geçirdiği karantina sürecinin kendisi için ruhen yükseltici ve zenginleştirici olduğunu ifade etmişti.

        George Clooney, konuyla ilgili, "Amal ile tanıştığım için kendimi birçok açıdan şanslı hissediyorum. Bugüne kadar hiç tartışmadık." ifadelerini kullanmıştı.

        12

        "KOLAY OLDU"

        Koronavirüs nedeniyle yaşanan kapanmalar sırasında birçok ilişkinin sınavdan geçtiğini belirten ünlü oyuncu, "Bizim için ise gerçekten kolay oldu." demişti.

        Hayırseverlik konusunda Amal Clooney ile benzer tutkuları paylaştıklarını söyleyen George Clooney, Eşim, inandığı şeyler konusunda birçok başarı kazandı." şeklinde konuşmuştu.

        Clooney, eşiyle birbirlerine yaptıkları işler nedeniyle aşık olmadıklarının altını çizse de sonunda olayın paylaştıkları ortak tutkulara gelip, dayandığını da eklemişti.

        13

        "BOŞANMA" İDDİALARI

        Hollywood'un en çok kazanan oyuncularından Clooney ile eşinin boşanacağı öne sürülmüştü. 2014'ten beri evli olan ve ikiz çocukları bulunan çiftin evliliklerini bitirme kararı aldığı iddia edilmişti. Taraflardan henüz bir açıklama gelmemişti.

        14

        İLK DEDİKODU DEĞİL!

        Çift hakkında iki yıl önce de boşanma dedikodusu çıkmıştı. George Clooney ile anlaşamayan Amal, ikiz bebekleri Ella ve Alexander’ı da alarak, İtalya’nın Sardinya adasında satın aldıkları yeni villaya taşınmış ve çocukları da eşine göstermediği öne sürülmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ