Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan George Clooney: Kendimi birçok açıdan şanslı hissediyorum - Magazin haberleri
        1

        Amerikalı yönetmen ve oyuncu George Clooney, 2014 yılında evlendiği avukat eşi Amal Clooney ile evlilikleri hakkında açıklamalarda bulundu.

        People dergisine konuşan Clooney, eşi ile hiç tartışmadıklarını ifade etti.

        2

        Oyuncu, bazı çiftler için bir sabır sınavına dönüşen ve hatırı sayılır ilişkinin bitmesine neden olan koronavirüs karantinasının kendisi için tam tersi bir deneyim olduğunu savundu.

        3

        George Clooney, eşi ve ikizleri Alexander ve Ella ile geçirdiği karantina sürecinin kendisi için ruhen yükseltici ve zenginleştirici olduğunu ifade etti.

        4

        Clooney, konuyla ilgili, "Amal ile tanıştığım için kendimi birçok açıdan şanslı hissediyorum. Bugüne kadar hiç tartışmadık" ifadelerini kullandı.

        5

        Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle yaşanan kapanmalar sırasında birçok ilişkinin sınavdan geçtiğini belirten ünlü oyuncu, "Bizim için ise gerçekten kolay oldu" dedi.

        6

        Hayırseverlik konusunda Amal Clooney ile benzer tutkuları paylaştıklarını söyleyen George Clooney, Eşim, inandığı şeyler konusunda birçok başarı kazandı" şeklinde konuştu.

        7

        59 yaşındaki Clooney, eşiyle birbirlerine yaptıkları işler nedeniyle aşık olmadıklarının altını çizse de sonunda olayın paylaştıkları ortak tutkulara gelip, dayandığını da ekledi.

        8

        George Clooney'in eşi ile hiç tartışmadıklarını söylemesine sosyal medyada çok sayıda yorum geldi.

        Bu evlilikte baskın tarafın Clooney olduğunu iddia eden bazı kişiler, "Amal Clooney araba yıkarken, George de elektrik süpürgesiyle evi süpürüyordur" yorumunu yaptı.

        9

        Bazı okurlar aktörün "Eşimle hiç tartışmadık" sözlerine "Çünkü bu gerçek bir ilişki değil. Gerçek ilişkide çiftler birbirleriyle zaman zaman tartışır" diye yorum yaptı.

        10

        Çiftin evliliklerinin iyi olabileceğini savunanlar ise, "Ne kadar çok kıskanç insan var. Zengin ve ünlü insanlar hakkında yapılan yorumların bazıları gerçekten acıklı" şeklinde konuştu.

        11

        Clooney, geçtiğimiz günlerde ünlü olmadan önce kendisine yardım eden 14 arkadaşına 1'er milyon dolar verdiğini doğrulamıştı.

        Oyuncu, "Onlarsız şimdi sahip olduklarımın hiçbirinin olmayacağını düşündüm" demişti.

        12