Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Gerhard Struber: Başakşehir’den 1 puan bekliyorduk - Futbol Haberleri

        UEFA Avrupa Ligi J Grubu 3. maçında Wolfsberger, deplasmanda Medipol Başakşehir’e 1-0’lık skorla mağlup oldu. Mücadelenin ardından Wolfsberger Teknik Direktörü Gerhard Struber, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başakşehir’i galibiyetten dolayı tebrik ederek sözlerine başlayan deneyimli çalıştırıcı, “Oyunun büyük bölümünde aynı seviyelerdeydik. Bu yüzden oldukça üzüntülüyüz. Oyun planımıza sadık kaldık. Maçın büyük bölümünde fark oluşturacak oyunu ortaya koyamadık. Pozisyonları değerlendiremedik. Beklemediğimiz anda gol yedik. Bu maçtan 1 puan bekliyorduk. Son dakikalarda golü yememize rağmen iyi baskı oluşturduk. Deplasmanda eşit derecede oynanan maçlarda pozisyonları değerlendirmeniz gerekiyor. Önümüzdeki maçlara bakacağız” şeklinde konuştu.

        REKLAM

        "HER TAKIMIN ÇIKMA İHTİMALİ YÜKSEK"

        UEFA Avrupa Ligi J Grubu'ndaki takımların gruptan çıkma şansına değinen Struber, “Grubun son hali enteresan oldu. Her takımın gruptan çıkabilme ihtimali yüksek. Aslında takımların yakın güçte olduğunu gördük. Bugünkü sonuçla ilgili ders çıkarıp, bir sonraki maça rakibi daha çözmüş şekilde olacağız” ifadelerini kullandı.

        "RİSK ALSAYDIK..."

        Struber, turuncu-lacivertlilerin düzenli bir savunma ortaya koyduklarını vurgulayarak, “Rakibimiz savunma konusunda sıkıydı. Pozisyon vermeme konusunda inatçıydılar. Oyun planına sadık kaldıklarını düşünüyorum. Bizim yapmamız gereken risk alıp pozisyon peşinde koşmaktı. Risk alarak çok daha iyi bir sonuç alabilirdik" diye konuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ