Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Gigi Hadid: Belki de bütün gün yemek pişirmekle meşgul olurum - Magazin haberleri
        1

        Dünyaca ünlü model Gigi Hadid, son dönemde podyum dünyasının aranılan isimleri arasında yer alıyor.

        2

        Yaklaşık iki yıl boyunca ayrı kaldığı sevgilisi Zayn Malik ile yeniden barışan Hadid, gelecek planlarıyla ilgili İ-D Magazin'e röportaj verdi.

        3

        "BİR GÜN AİLE KURACAĞIM"

        Herkes onun uzun süre kariyerini sürdürmeyi beklerken ABD'li model, hayatının bambaşka bir yöne doğru gidebileceğini söyleyerek, "Sanırım yaşlanırken... Bir gün bir aile kuracağım ve bilmiyorum her zaman modellik yapacak mıyım?" ifadelerini kullandı.

        4

        Gigi Hadid, yaptığı açıklamalarla hayatının ileriki dönemlerini moda dünyasının dışında kuracağının sinyallerini verdi.

        5

        Aslında içinde bulunduğu çalışma hayatının yaratıcılık kısmını çok sevdiğini belirten Hadid, çevresindeki insanların da kendisini mutlu ettiğini belirtti.

        6

        "BELKİ DE BÜTÜN GÜN YEMEK PİŞİRİRİM"

        Gigi Hadid, "Belki de bütün gün yemek pişirmekle meşgul olurum" diyerek bütün hayatının moda üzerine kurmak konusunda kararsız olduğunu gözler önüne serdi.

        7

        24 yaşındaki modelin bu sözleri, eski One Direction grubunun üyelerinden Zayn Malik ile aile kurmak ve bebek sahibi olmaya karar verdikleri şeklinde yorumlandı.

        8

        Malik ile yaşadığı uzun süreli ayrılık sonrası Hadid, yakın zamanda şarkıcı ile yeniden bir araya geldi. İkili, her ne kadar bu konu hakkında açıklama yapmamış olsalar da geçen ay New York'ta samimi bir şekilde görüntülendi.

        9

        'ANNE KURABİYESİ' BARIŞTIRDI

        Üstelik çiftin yeniden bir araya gelmesinin nedeni ise 'anne kurabiyesi' oldu.

        10

        İLİŞKİLERİNE BİR ŞANS DAHA VERDİLER

        İddiaya göre Gigi Hadid , Instagram'ın hikaye kısmında birlikte oldukları dönemde Zayn Malik'in annesinden aldığı kurabiye tarifini uygularken görüntü paylaşması oldu. Bu durum da ikili arasında bir işaret oldu.

        11

        Bu haberlerin duyulduğu dönemlerde, Hadid'in dairesine görevliler tarafından taşınan dev yatak ve diğer ev eşyaları çiftin yeniden birlikte yaşamaya başladığı öne sürüldü.

        12

        Bir başka iddiaya ise, ikili ayrı kalmaya dayanamadığı yönünde... ABD basınında yer alan habere göre; Gigi Hadid'in annesi Yolanda Foster, kızının Zayn Malik ile yeniden bir araya gelmesinden son derece memnun.

        13

        Ünlü model ve Malik, ilk olarak 2015 yılında aşk yaşamaya başladı. Daha sonra ayrılık kararı alan çift, 2018'de tekrar bir araya gelmişti. Ancak ikili, yaklaşık bir yıl sonra yollarını yeniden ayırmıştı.

        14

        Bu dönemde Gigi Hadid, oyuncu Tyler Cameron ile kısa süreli bir birliktelik yaşamıştı. Fakat aradığı aşkı Cameron'da bulamayan Hadid, eski aşkı Zayn Malik'e geri döndü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ