Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun’un Keşap ilçesinde Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Mustafa Kemal Kurt, anketlerde ve temayül yoklamalarındaki başarı için ilçe halkına teşekkür ederek "Halkımız teveccühünü en üst noktada gösteriyor. Biz de partimizin görev vermesi durumunda Keşap’a kardeşlik ve birlik içinde bir yönetimle geleceğiz" dedi.

        Kurt yaptığı açıklamada "Biz ilk günden beri Keşap’a kardeşlik, birlik ve beraberlik için geldiğimizi vurguladık. Keşap’ta yaşayan esnafımızı, hemşerilerimizi ziyaret ettik. Onlara Keşap’ta birlik ve beraberliğin önemini, ilçemizin geleceği için anlattık. Eğer partimiz görev verir ve halkımız teveccüh gösterirse biz Türkiye’nin neresinden olursa olsun ilçemizde bir Keşaplılık ruhu oluşturmak için ne gerekiyorsa yapmaya talibiz" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler