Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresunspor eski Başkanı Olgun Aydın, “Giresunspor tarihinde çok önemli bir dönemece girmiştir. Yeni stadyumu ve yeni tesisleriyle Giresunspor çok önemli bir virajdadır. Bu virajda Mustafa Başkan'ın kesinlikle görevine devam etmesi lazım” dedi.

        Giresunspor’da yaşanan son gelişmeler hakkında değerlendirme yapan Olgun Aydın, “Giresunspor yıllardır özlemini çektiği stadyum ve tesisine çok yakın zamanda kavuşuyor. Böyle bir dönemde değişiklikler sadece camiaları geri götürür. Onun için Mustafa Başkan kesinlikle devam edecektir, Başkan Giresunspor’a bu kadar zarar verecek bir karar vermez. Bundan sonrası da Giresunspor için çok hayırlı olacaktır. Şayet başkan yüzde yüz bırakıyorum derse, Giresunspor’a layık olmayan birileri de başkan adayı olarak çıkarsa, o zaman biz Giresunspor için elimizi taşın altına koymaktan asla çekinmeyiz” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler