Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun’un Şabinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçeleriyle Sivas bağlantısını sağlayan 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'nde dün akşam meydana gelen çığ nedeniyle ulaşıma kapanan karayolunu açma çalışmaları devam ederken, ulaşım tek şeritten zaman zaman kontrollü olarak veriliyor.

        Dereli istikametinden Pınarlar mevkiinde ve Şabinkarahisar istikametinden ise Tamdere mevkiinde iki yönlü olarak güvenlik önlemleri alan jandarma ekipleri mecbur kalmadıkça yolda ulaşıma izin vermiyor. Bazı araçlar ise yolcularıyla birlikte Tamdere mevkiinde bekletilirken, yoldan geri dönen vatandaşlar ise yol çalışmalarının ve çığ tehlikesinin devam etmesi nedeniyle geri döndüklerini ifade ettiler.

        Eğribel Tüneli'nin bölge için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koyan Şebinkarahisarlı dolmuş şoförleri “Tünel çalışmaları devam ediyor ancak henüz bitirilmiş değil. Bitirilmesi halinde bu tür ulaşım sorunları da yaşanmayacaktır” dedi.

        Öte yanda 2 bin 200 rakımlı Eğribel geçidinde tipi nedeniyle yol açma çalışmaları güçlükle sürdürülüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler