Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun'un Şebinkarahisar, Alucra, Çamoluk ilçeleri ile Sivas bağlantısını sağlayan kara yolunun da meydana gelen heyelan sonucu yol trafiğe kapandı.

        Gece saat 01.00 sıralarından gelen ihbar üzerine harekete geçen Karayolları Ekipleri Dereli ilçesi Kotona mevkiinde çalışmalara başladı. Heyelanın kara yolu üzerine gelmesinden dolayı 112 ekipleri ile AFAD ekipleri de heyelan bölgesine sevk edildi. Jandarma ise bölgede güvenlik önlemini aldı.

        Karayolları Giresun Şube Şefi Kadri Altıntaş, İHA’ya yaptığı açıklamada, “Kotona mevkiin de büyük bir heyelan meydana gelmiştir. Gece saat 1’de ihbar geldi saat 2’de ise iş makinelerini olay yerine sevk ettik ve çalışmalar bu saate kadar devam ediyor. Yolumuz açılana kadar ulaşım servis yolunda verilmektedir” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler